De leukste kamerplanten voor je interieur

Met een groene kamerplant fleur je een interieur en ieder andere ruimte enorm op zodat er sfeer en gezelligheid ontstaat. Groot, klein, solitair of leuk in een groepje bij elkaar; je hoeft in feite niet veel ruimte te investeren om het gevoel te hebben ontspannen de woonkamer, slaap- en badkamer of kantoorruimte binnen te lopen, maar het mag natuurlijk wel. Groene kamerplanten doen wat met hun omgeving en met jou. Er zijn bovendien luchtzuiverende kamerplanten die zorgen voor een gezonde lucht in huis. Maar met name word je gewoon blij bij het zien van een gezonde kamerplant.

Voor iedereen een kamerplant
Dat is het leuke van kamerplanten, ze zijn voor iedereen geschikt, je kunt er alle kanten mee op. Hangers zijn geweldig, want ze nemen eigenlijk niet echt plaats in, maar verspreiden wel hun positieve invloed. Mooie voorbeelden zijn de Scindapsus soorten in geelbont, witbont of met prachtig donkergroene bladeren en wat te denken van de gebedsplant met synchroon gevormde patronen op het kleurrijke blad waardoor de uitstraling zowel strak als kleurrijk kan zijn. De lipstickplant is een vetplant en dus makkelijk in de verzorging. Het Chinese lantaarntje is zo teer en zacht van kleur dat het echt overal tot zijn recht komt. Een combinatie van verschillende soorten doet wonderen voor je interieur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *